MMT teooria

Astu vahest läbi, siia tuleb materjali juurde tulevikus.   🙂

Seitse surmavalt süütut valet majanduspoliitikas osa 1

Hinnastabiilsus ja täistööhõive

Operatsioonilised faktid rahanduses sk408

Macroeconomic Balance Sheet Visualizer

How Economy Works – a Visual Tutorial

How Bank Loans Create Money — Explained Visually in 3 Minutes

Rahaloome kaasaegses majanduses

7 Responses to MMT teooria

  1. sk408 ütles:

    Rippmenüüst ei paista econviz asju!

  2. Kristjan ütles:

    wordpress.com, selle tasuta versiooni, mida ma siin kasutan, võimalused on piiratud. No näiteks see USA säästude widget, mis mul jookseb paremas ääres, ei kajasta USA võlga reaalajas, sest pluginaid ma kasutada ei saa. Ta lihtsalt suurendab neid numbreid mingi valemiga ja ei kajasta tegelikult reaalsust. Et panna üles reaalajas tõeline võlakell, selleks oleks vaja wordpress.org
    Mis puudutab econoviz asjade panekut rippmenüüsse, siis nii ma seda teha ei saa, et klikid rippmenüüst avanevale nupule ja jõuad econoviz sihtkohta. Ma saan luua staatilise lehe, kus on econoviz aadress, millele sa ikkagi pead klikkima, et econoviz saidile jõuda. Täpselt nagu Seitse surmavalt süütut valet on minu poolt loodud staatiline leht, kuhu sa jõuad rippmenüüst sellele klikkides. Ma ise arvan, et rippmenüüsse panen ainult kõige olulisemad asjad. Muidugi see võib olla segadust tekitav ja MMT teooria nupule inimene ei klikigi, sest arvab, et kõik on rippmenüüs. Et äkki võiks siis kõik juba olla MMT teooria lehel?
    Üldiselt arvan ma, et wordpress.com on piisavalt lihtne ja piisavalt suurte võimalustega platvorm minusuguse blogija jaoks antud hetkel.

  3. sk408 ütles:

    Vist peaks tõesti ainult MMT teooria nupu tegema. Ma käin siin lehel üsna tihti 🙂 aga econviz’i asjad avastasin siit alles eile. Võib muidugi olla, et teised oskavad kohe MMT teoorial klikkida ja ei piirdu ainult rippmenüüga.

  4. sk408 ütles:

    Ei soovita kõiki ära kaotada, ainult siis kui kogu materjal neist välja ei tule. Praegune variant on parem kuigi vana nägi elegantsem välja.

Lisa kommentaar